Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa do minecraft serwer

sosnax1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zabrałem się do robienia mapki planuję zrobić kilka miast niektóre w zamkach połączone koleją.

Tylko mam do was jedno pytanie co budować w tych miastach Każde będzie miało sklep bar i może wieś.

Ale nie wiem co dalej budować a muszę poczekać aż wyjdzie na 10 mniecrafta singlepercomands oraz modloader Powiedzcie co mam zrobić dalej jakie budynki maj być tam wstawione a zbuduje je ręcznie ewetualnie coś tam si zrobi "siekierką". Więc czekam na propozycje. Ale że buduję tylko w weekendy to się trochę zejdzie.

Edit

Macie zdjęcia 1 wsi i masta + most kolejowy bez torów

88765411392147863593.png

75232625595283066555.png

77289977679415081574.png

59647067100440487167.png

96961882537506698432.png

44099533563832856062.png

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Opublikowano

a mógłbys podać czysty link do ściągania z góry dziękuję

Dam pomysł na:

Chętny? pisz na pw.

Opublikowano

Ogólnie teraz opłaca się robić choinki , ozdoby , bałwany . Wiem, że to mapa nie na Mulit, ale tak dla upiększenia mapy na święta . Ostatnio teraz mi się spodobało robienie migaczy na ozdobę . W nocy się fajnie świeci i nawet ładnie wygląda ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Może jakiegoś Wielkiego Mikołaja albo renifery ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak by coś to jest też na multi lecz jej wydanie może być aż po świętach więc nie wiem czy robić ozdóbki na święta co najwyżej 2 wiersje np w demo (Mapki z 1 miastem na prubę ) dorbię choinki

Dam pomysł na:

Chętny? pisz na pw.

Opublikowano

Zrób domki wieśniaków, działki, jakieś koszary, a i tak na marginesie, to zamiast siedzieć pół dnia na siedzenie przy kompie poświęć godzinkę na słownik ortograficzny.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Osobiście uważam że nie napracowałeś się. Wstawiłeś 2 fotki z mostem z cobbla. Cobbl jest dość brzydki, a zwłaszcza duże budowle tylko z niego. Mimo wszystko wiadomo, że most mógł być budowany pod innego txpacka.

DBSTP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...